natrag na listu članova

Piper d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Razminiranje

Tvrtka PIPER d.o.o. osnovana je 1990. godine u Požegi. Od 1998. tvrtka je registrirana za razminiranje. Iste godine započeli smo s uklanjanjem mina i neeksplodiranih ubojnih sredstava u kontaminiranim područjima, kao i sa sigurnosnim područjem i tehničkim izviđanjem.

Glavna djelatnost tvrtke je razminiranje. Osim toga, jedina smo privatna tvrtka u Hrvatskoj s Centrom za uzgoj i obuku pasa za razminiranje i pretragu mina, droge i otkrivanja eksploziva s referencama za cijelu regiju. Od 2000. godine član smo Američke gospodarske komore, te smo certificirani prema normi ISO 9001:2015. Društvo zapošljava 50 ljudi. Timovi za razminiranje, ručna, mehanička i tima za otkrivanje mina organizirani su na terenu ovisno o projektu, planu provedbe i okolnostima terena. PIPER d.o.o. je najstarija privatna tvrtka za razminiranje u Hrvatskoj s više od 50 milijuna m2 razminirane površine. Tvrtka je također uključena u proizvodnju strojeva za razminiranje s hrvatskim partnerom i od svojih početaka koristi samo strojeve za razminiranje u svom vlasništvu. Što se tiče daljnjih mogućnosti rada sa psima za otkrivanje mina, važno je napomenuti činjenicu specifične potrebe za metodama otkrivanja potencijalnih napada eksplozivima, što metodu s psima za otkrivanje mina čini jednom od najpouzdanijih na svijetu.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se