natrag na listu članova

Plan 2B interijeri d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Uređenje interijera

Plan 2B interijeri je kompanija koja vam pomaže oblikovati dinamičan i inspirativan poslovni prostor koji odražava kulturu vaše kompanije. Na temelju našeg dugogodišnjeg iskustva i u suradnji s vodećim svjetskim brendovima, donosimo vam inovativan i nagrađivan uredski namještaj, ergonomske dodatke za radna mjesta, raznovrsne podne obloge (od tepisona do LVT rješenja), interijerske staklene stijene i druga rješenja za vaš poslovni interijer.

Tehnološke promjene posljednjih godina utjecale su na razvoj društva znanja - društva u kojem su informacije dostupnije i koje oblikuju našu svakodnevnicu. Danas znatan dio naše svakodnevnice je posao i naše poslovno okruženje. Zbog toga je bitno stvoriti ugodno i inspirativno radno okruženje. Naš partner Sedus Stoll još je 1926. g razvio prvi stolac s opružno-okretnim mehanizmom koji je preteča suvremenih ergonomskih stolica. Oni su, kao i naši drugi partneri, među vodećim kompanijama po pitanju ergonomije radnog mjesta. Plan 2B – Feel your office

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se