natrag na listu članova

Pliva Hrvatska d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Zdravstvo

PLIVA HRVATSKA d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu najveće je farmaceutsko poduzeće u Hrvatskoj i jedan od najvećih izvoznika.

Naša je misija osigurati svojim korisnicima vrhunske lijekove za bolju kvalitetu života te postati pouzdan partner hrvatskom zdravstvenom sustavu. PLIVA ima jak generički portfelj koji nudi superiorna terapeutska rješenja za gotovo sve terapeutske skupine. Snaga našeg poduzeća krije se u njegovoj različitosti i predanosti osiguranju proizvoda visoke kvalitete koji su posljedica vrhunske tehnologije, znanstvenih postignuća i neprekidne brige za korisnike. S više od 90 godina uspješnog rada u farmaceutskom području PLIVA je u prosincu 2008. postala novom članicom Teva Grupe. Društvo Teva Pharmaceutical Industries Ltd., osnovano 1901. godine, danas je globalni predvodnik u području generičkih lijekova te jedno od 15 vodećih svjetskih farmaceutskih poduzeća. Sjedište društva Teva Pharmaceutical Industries Ltd. nalazi se u Izraelu. Riječ je o vodećem svjetskom farmaceutskom poduzeću, posvećenom pružanju zdravstvene skrbi visoke kvalitete korisnicima. Teva je specijalizirana za razvoj, proizvodnju i marketing širokog spektra generičkih, inovativnih i zaštićenih farmaceutskih proizvoda, biogeneričkih proizvoda i aktivnih farmaceutskih supstanci. Teva ima sjedište u Izraelu, a djeluje u 60 zemalja i zapošljava oko 47.000 djelatnika diljem svijeta. Dodatne informacije potražite na www.pliva.com ili www.tevapharm.com.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se