Pogled na američke predsjedničke izbore 2020.

AmCham je organizirao on-line događanje na temu nadolazećih američkih predsjedničkih izbora s gostom govornikom Jonom Deckerom, dopisnikom iz Bijele kuće za Fox News Radio.

Decker je član Ureda za tisak Bijele kuće od 1995. godine, pokrivajući administraciju Clintona, Busha, Obame i Trumpa i bio je među rijetkim političkim novinarima koji su točno predvidjeli ishod predsjedničkih izbora 2016. godine.

Na ovom je događaju jedan od najiskusnijih političkih novinara u Washingtonu pružio ekskluzivni pogled iznutra. Koje će države biti ključna bojišta? Hoće li eskalirajuća stopa nezaposlenosti utjecati na Trumpove šanse za reizbor? Samo su neke od tema o kojima je bilo riječi.

Nakon Deckerove prezentacije, raspravom je moderirao Marko Biočina, izvršni urednik za gospodarske i poslovne sadržaje u Hanza Media.

Snimka događanja dostupna je na poveznici.

O Jonu Deckeru
Jon Decker dopisnik je Bijele kuće za Fox News Radio, a član je Ureda za tisak Bijele kuće od 1995. Jon također predaje na fakultetu Sveučilišta Georgetown i na Pravnom fakultetu UCLA-e, gdje je izvanredni predavač. Jon je pokrivao administraciju Clintona, Busha, Obame i Trumpa, kao i 25 Govora o stanju nacije, 6 predsjedničkih izbora i opozive predsjednika Clintona i predsjednika Trumpa.

Prije toga, Jon je bio dopisnik Bijele kuće za Reuters Television i SiriusXM Radio. Radio je kao medijski suradnik u instituciji Hoover na Sveučilištu Stanford, a bio je i pomoćnik pokojnog američkog senatora Johna Heinza. Jon je diplomirao i magistrirao na Sveučilištu Pennsylvania, a doktorirao na Pravnom fakultetu Sveučilišta George Washington. Također je studirao međunarodno pravo na Sorboni u Parizu.

  • 14. listopad 2020
  • 14:00h - 15:00h
  • On-line
Rasprodano
Program

14:00-14:05 Pozdravni govor: Andrea Doko Jelušić, izvršna direktorica, AmCham Hrvatska

14:05-14:45 Glavni govor: Jon Decker, dopisnik iz Bijele kuće, Fox News Radio

14:45-15:00 Rasprava koju moderira Marko Biočina, glavni urednik gospodarskog sadržaja, Hanza Media

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se