natrag na listu članova

Poliklinika Terme

Kategorija Small Business Member Industrija: Zdravstvo

Tim Poliklinike Terme u Selcu i Rijeci pruža usluge najviše kvalitete u dijagnostici i individualiziranim terapijskim tretmanima već 30 godina kroz 6 različitih specijalnosti. Usluga iznad očekivane, kako klijenti potvrđuju, učinkovita je, brza i sigurna.

Poliklinika smještena na crikveničkoj rivijeri, sa 130 godina zdravstvenog turizma, dokazuje da je mikroklima prirodni sastojak koji je učinkovit za zdravlje i opću dobrobit za sve dobne skupine. Terme su specijalisti za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju koji rješavaju probleme poslovnih ljudi, posebno u sjedećim poslovima koji su identificirani drugim razlogom bolovanja. Programi zdravog života pomažu u prevenciji i liječenju stresa, uključujući pretilost koja pokreće više od 20 drugih dijagnoza time dugoročno ugrožavajući zdravlje. Moderna dermatologija i kozmetologija s programima protiv starenja izvrstan je izbor za žene i muškarce koji se brinu o svom imidžu. Interna medicina i kardiologija za sistematske preglede koji služe kao prevencija kardiovaskularnih bolesti poznate prvim razlogom smrtnosti. Poliklinika Terme vaš je partner za poboljšanje zdravlja i dobrobiti čime se povećava ravnoteža u vašem životu i radna učinkovitost. Terme Selce je ponosni Partner Virgin Pulse za Hrvatsku.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se