Nazad na vijesti
Poziv na Tiko Pro Poduzetnički doručak 2024
15. veljača 2024.

Poziv na Tiko Pro Poduzetnički doručak 2024

Virtualni događaj o EU fondovima koji se ne propušta. Kako interes za tradicionalni Tiko Pro Poduzetnički doručak nezaustavljivo raste, s ponosom najavljujemo da će se i ove godine nastaviti s tradicijom ovog jedinstvenog događaja.

Rezervirajte 15. veljače (10h) u Vašim kalendarima za online jutarnje druženje na Poduzetničkom doručku, gdje će Tiko Pro eksperti, zajedno sa gostima, podijeliti vrijedne informacije iz svijeta EU fondova.

Ovaj virtualni događaj predstavlja izuzetnu priliku za sve poduzetnike koji se žele upoznati s najnovijim informacijama bespovratnih sredstava. Ne samo da ćete dobiti detaljan uvid u trenutno aktualne i najavljene natječaje, već ćete imati priliku čuti inspirativne priče poduzetnika čiji su projekti uspješno financirani iz EU fondova. Prošlogodišnji događaj okupio je više od 500 sudionika, a ove godine očekujemo još veću angažiranost poduzetničke zajednice.

Kao posebna gošća prisustvovat će i gđa. Spomenka Đurić, državna tajnica u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije koja će iz prve ruke predstaviti najnovije informacije važne za poduzetnike.

Kako se prijaviti?

DOGAĐAJ I REGISTRACIJA SU BESPLATNI, A SVOJE MJESTO ŠTO PRIJE REZERVIRAJTE NA SLJEDEĆOJ POVEZNICI:

https://esma.tiko-pro.si/obrazec-poduzetnicki-dorucak?utm_source=ESMA&utm_medium=ESMA&utm_campaign=novosti

MJESTO I VRIJEME: 15.2.2024. S POČETKOM U 10H / ZOOM PLATFORMA

Pozivamo vas da se pridružite i proširite ovu vijest među vašim mrežama i klijentima. Ovo je izvrsna prilika da svi zajedno napredujemo, učeći iz primjera najboljih u industriji.

Očekujemo vas!

Detaljniji program možete pronaći na sljedećoj poveznici: OVDJE

Partneri događaja:

  • Američka gospodarska komora
  • SLO-CRO poslovni klub
  • Hrvatski izvoznici
  • Fiscalis d.o.o.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se