natrag na listu članova

PricewaterhouseCoopers d.o.o. (PwC Croatia)

Kategorija Patron Member Industrija: Savjetovanje

PwC (pwc.com) je jedna od četiri najveće svjetske tvrtke za intelektualne usluge. Svrha PwC-a je izgrađivati povjerenje u društvu i rješavati važne probleme.

Mreža smo tvrtki u 152 zemlje s gotovo više od 328.000 ljudi koji se zalažu za pružanje kvalitetnih usluga na područjima revizije i računovodstvenog savjetovanja, poslovnog savjetovanja i poreznih usluga. Sav naš rad unutar mreže provodi se prema istim standardima, koristeći PwC-ovu metodologiju širom svijeta. PwC je na hrvatskom tržištu neprestano prisutan od 1998. godine. Vodeća smo tvrtka na hrvatskom tržištu za porezne i regulatorne usluge, usluge poslovnog savjetovanja i transakcija, te reviziju i računovodstveno savjetovanje. Naša bliska suradnja s gospodarskim i državnim tijelima omogućava nam ići ukorak s promjenjivim okruženjem u kojem moraju poslovati naši klijenti, vodeće multinacionalne i domaće tvrtke te institucije javnog sektora. PwC Hrvatska trenutno zapošljava gotovo 250 visoko kvalificiranih, iskusnih stručnjaka s iskustvom u kreiranju inovativnih poslovnih rješenja.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se