natrag na listu članova

Pro Kolekt d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Financijske usluge

Pro Kolekt d.o.o., osnovan 2004. godine od strane SID - Slovenske izvozne družbe, postao je sinonim za vrhunske usluge naplate potraživanja u regiji.

Danas smo ponosni član globalne grupe Atradius Collections, što nam omogućuje da našim klijentima pružamo globalnu podršku i sigurnost u poslovanju, kako lokalno, tako i širom sveta. Naša mreža ureda, od Ljubljane do Skoplja, te u Bugarskoj i Rumunskoj, pozicionira nas kao jednog od ključnih igrača u jugoistočnoj Evropi. U Pro Kolektu nudimo cjelovita rješenja za upravljanje financijskim i kreditnim rizicima. Naše usluge uključuju kreditno osiguranje, detaljne bonitetne izvještaje i učinkovitu naplatu potraživanja na globalnom nivou. S nama, vaše poslovanje je u sigurnim rukama. Odaberite Pro Kolekt kao vašeg partnera i osigurajte stabilnost i rast vašeg poslovanja uz našu stručnost i globalnu mrežu.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se