natrag na listu članova

Prva mreža održivog društva i ekonomije - MODE1

Kategorija Non - Profit Member Industrija: Udruge

Institut za istraživanje i edukaciju Zaposlena mama aktivno radi na podizanju svijesti o položaju žena, posebice majki, na tržištu rada.

Aktivno se zalažemo za pravične uvjete koji osiguravaju jednake mogućnosti razvoja i napredovanja bez obzira na rodne uloge i time povezane stereotipe. Želimo doprinijeti stvaranju boljeg radnog mjesta i time boljeg svijeta u kojem se prepoznaju i razvijaju svi talenti bez obzira na različitosti. Podržavamo razvoj otvorene, uključujuće komunikacije. Vjerujemo u autentičnost i individualnost, a našim radom inspiriramo djelovanje koje vodi do promjene. MAMFORCE© standard koji uvodimo u organizacije je prepoznati znak kvaliteta za kompanije prijatelje obitelji i žena (family & women friendly workplace).

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se