natrag na listu članova

Ramiro d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Savjetovanje

Ramiro je jedno od vodećih hrvatskih konzultantskih poduzeća u području razvoja poslovanja, organizacijskog razvoja i upravljanja ljudskim resursima.

Glavne usluge su nam: strateško planiranje, razvoj organizacijske kulture i klime, upravljanje promjenama, krizni menadžment, psihološke procjene u selekcijske i razvojne svrhe, upravljanje učinkom, psihološka podrška, krizne intervencije, treninzi i coachinzi za razvoj menadžerskih i liderskih vještina, kao i za razvoj vještina uspješnog upravljanja sobom i suradnje s drugima (emocionalne inteligencije). Tijekom svog postojanja, svojom stručnošću, razumijevanjem, ljubavlju i strašću, osnažili smo te usmjerili menadžment i zaposlenike prema ostvarenju poslovnog uspjeha u više od 350 malih, srednjih i velikih, domaćih i međunarodnih poduzeća raznih industrija (građevinarstvo, kreativna industrija, distribucija, energetika, financije, zdravstvo, informacijska tehnologija, proizvodnja, javni sektor, maloprodaja, usluge i turizam).

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se