natrag na listu članova

RC CROATIA DEVELOPMENT d.o.o

Kategorija Corporate Member Industrija: Nekretnine

RC CROATIA DEVELOPMENT je dio RC EUROPE, međunarodne grupacije za razvoj i ulaganja koja je uglavnom fokusirana na izgradnju i rekonstrukciju nekretnina.

RC EUROPE posluje u 4 zemlje: Češka, Rumunjska, Srbija i Hrvatska. Potrebe klijenata, građana kao i okoline samih projekata naša su najveća briga. Bavimo se izgradnjom i renoviranjem poslovnih zgrada, trgovačkih centara i parkova, lanaca supermarketa i stambenih zgrada. Također iznajmljujemo i upravljamo velikim dijelom naših nekretnina. U Hrvatskoj poslujemo u sklopu 2 tvrtke: RC Samobor Logistics i RC Croatia Development. S tvrtkom RC Samobor Logistics ulazimo u segment logistike i trenutno razvijamo najveći logistički projekt u Hrvatskoj površine 83 000 m?. RC Croatia Development razvija naše buduće projekte.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se