Sastanak s gosp. Bernardom Gršićem

Gospodin Bernard Gršić, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva bio je gost govornik na prvom sastanku Odbora za digitalnu ekonomiju u 2023. godini. Sudjelovanje na sastanku bilo je otvoreno za sve članove AmCham-a.

Državni tajnik je predstavio ključne dijelove „Strategije digitalne Hrvatske za razdoblje do 2032. godine“ te regulativu koja će iz nje proizaći (akcijski planovi, zakoni i pravilnici). Također, s članovima je podijelio informacije o planiranim nadolazećim natječajima za poduzetnike iz NPOO-a i VFO-a za područje digitalizacije te buduće planove rada Središnjeg državnog ureda.

Nakon uvodnog izlaganja članovi su imali produktivnu raspravu s gospodinom Gršićem. Na događanju je sudjelovalo 40 članova.

  • 19. siječanj 2023
  • 10:00h - 11:30h
  • Sheraton Zagreb Hotel, kneza Borne 2
Rasprodano

 

 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se