Nazad na vijesti
Sastanak s predstavnicima MINGOR-a
11. lipanj 2021.

Sastanak s predstavnicima MINGOR-a

Predstavnici Američke gospodarske komore u Hrvatskoj sastali su se s predstavnicima Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja kako bi predstavili AmCham-ovo stajalište na temu privlačenja ulaganja u RH.

Tema sastanka bili su AmCham-ovi prijedlozi za strateško pozicioniranje privlačenja međunarodnih ulaganja usmjerenih na izvozna tržišta te unaprjeđenje rada s investitorima koji su izneseni u stajalištu „Privlačenje ulaganja u Republiku Hrvatsku“. 

Ispred MINGOR-a na sastanku su sudjelovali ravnatelj Uprave za internacionalizaciju Bojan Batinić, načelnica Sektora za investicije Ana Čulo te načelnik Sektora za potpore i poduzetničku infrastrukturu Sani Ljubunčić. Ispred AmCham-a na sastanku su sudjelovali član Vijeća upravitelja Bojan Poljičak (Adcubum) i Svjetlana Momčilović, voditeljica politika.

 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se