natrag na listu članova

SPAN d.d.

Kategorija Corporate Member Industrija: Informacijska tehnologija

Span je globalna IT kompanija sa sjedištem u Hrvatskoj, a uredi nam nalaze se diljem svijeta – u Ujedinjenom Kraljevstvu, SAD-u, Sloveniji, Azerbajdžanu, Ukrajini, Njemačkoj i Švicarskoj.

Grupu Span trenutno čini šest tvrtki članica – Span, InfoCumulus, Trilix, Digitalni ured, MultiMediaConsulting (MMC) i BonsAI. Tvrtka je specijalizirana za pružanje profesionalnih usluga u dizajniranju i razvoju informacijskih sustava te tehničke korisničke podrške za poslovne korisnike. Više od 25 godina svjetskog iskustva u digitalnoj poslovnoj transformaciji omogućilo je Spanu da na tržištu bude prepoznat kao pouzdan i vrijedan IT partner. Spanove usluge i rješenja koriste brojne uspješne svjetske kompanije kao što su McDonald's, Starbucks i Nando's. Span proaktivno nadzire preko 17200 uređaja po cijelom svijetu, a posebno smo ponosni na činjenicu da uspijevamo riješiti većinu problema prije nego što ih kupac ili krajnji korisnik uopće primijete. Pomažemo korisnicima u digitalnoj transformaciji poslovanja primjenom inovativnih, sigurnih i pouzdanih tehnoloških rješenja. Tvrtka Span d.d. raste iz godine u godinu prema svim poslovnim parametrima pa tako u Span grupi radi preko 500 ljudi, a taj se broj konstantno povećava. Također, preko 260 zaposlenika posjeduje jedan ili više stručnih certifikata.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se