natrag na listu članova

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Kategorija Patron Member Industrija: Zdravstvo

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost vodeća je oftalmološka ustanova u Centralnoj i Jugoistočnoj Europi, koja pruža vašim očima sveobuhvatnu njegu.

Poznata po najvišim standardima znanja, neprestano se dokazuje kao predstavnik najnovije tehnologije u oftalmološkoj praksi koja u spoju s vještim rukama više od 60 oftalmologa, vrhunskih svjetskih stručnjaka, donosi najbolje rezultate. U siječnju 1998. prof.dr.sc. Nikica Gabrić, osnivač i direktor Specijalne bolnice za oftalmologiju Svjetlost otvorio je prvi centar oftalmološke izvrsnost u Zagrebu. 23 godine postojanja, 135.000 operacija praćenih jedinstvenim individualnim pristupom vodi najboljem mogućem rješenju prilagođenom svakom pacijentu. To je razlog zbog kojeg su svjetski poznati glumci Tim Roth, Armand Assante kao i gospođa Ivana Trump - prva supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa kao i ostalih 400.000 zadovoljnih pacijenata odabrali Svjetlost – centar medicinske izvrsnosti u svijetu. Vaše oči znaju zašto je Svjetlost najbolji izbor.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se