Stage (Not Age) - Live with Harvard Business Review Press

AmCham u suradnji s Harvard Business Review Press-om donosi vrhunske pisce knjiga o menadžmentu. Na ovom on-line događanju Susan W. Golden, profesorica na Stanford Graduate School of Business predstavila je ključne uvide iz svoje nove knjige Stage (Not Age).

Kako razumjeti osobe starije od 60 godina – najbrže rastuće, najdinamičnije tržište na svijetu

Stariji će ljudi uskoro biti brojniji od mlađih u većini zemalja diljem svijeta. Ovaj demografski pomak sa sobom donosi veliku poslovnu priliku... priliku od 22 bilijuna dolara u obliku "ekonomije dugovječnosti". Ipak, zastarjela shvaćanja i pretpostavke o starijim odraslim kupcima koštaju tvrtke ekonomski i kulturno. Kako bi u potpunosti iskoristili ovu ekonomiju, tvrtke u svakoj industriji moraju usvojiti novi način razmišljanja kako bi bolje razumjele raznolikost ovog tržišta.

U Stage (Not Age) Susan Golden odbacuje uobičajene zablude o starijim osobama, direktno se bavi dobnim problemima i raspravlja o pitanjima vezanim uz dob koje je većina kompanija dugo ignorirala.

Stage (Not Age) ne samo da će pomoći etabliranim poslovnim liderima, već će također inspirirati inovatore, "starije poduzetnike" i investitore da bolje služe ovom brzorastućem i dinamičnom tržištu. S detaljnim primjerima tvrtki koje su uspješno razvile strategije dugovječnosti, Stage (Not Age) oprema poduzetnike i vođe alatima i planovima koji su im potrebni za stvaranje inovativnijih proizvoda i usluga za starije osobe kako bi mogli uživati ​​dulje — i bolje — živote ispunjene dostojanstvom.

Svakom će poduzeću trebati strategija dugovječnosti i svaki poduzetnik mora razmotriti ovu ogromnu poslovnu priliku.

  • 28. rujan 2022
  • 08:30h - 10:30h
  • Webinar
Rasprodano
O autoru

Susan W. Golden stručnjakinja je za inovacije i jedinstvene poduzetničke mogućnosti koje predstavljaju dulji životni vijek i rastuća ekonomija dugovječnosti od 22 bilijuna dolara. Susan predaje na Stanford Graduate School of Business i direktorica je dciX impact inicijative na Stanford Distinguished Careers Institute (DCI).

Njezina karijera uključuje vrijeme provedeno u rizičnom kapitalu, javnom zdravstvu i biološkim znanostima, što joj pruža višedimenzionalnu, multidisciplinarnu perspektivu o mogućnostima dugovječnosti. Doktorirala je na Harvard T.H. Chan School of Public Health i bila je stipendistica Stanford Distinguished Careers Institute 2016.
 

O programu u suradnji s HBR Press-om

Webinari uživo s autorima HBR Press-a
 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se