Stage (Not Age) - Live with Harvard Business Review Press

AmCham u suradnji s Harvard Business Review Press-om donosi vrhunske pisce knjiga o menadžmentu. Na ovom on-line događanju Susan W. Golden, profesorica na Stanford Graduate School of Business predstavit će ključne uvide iz svoje nove knjige Stage (Not Age).

Kako razumjeti osobe starije od 60 godina – najbrže rastuće, najdinamičnije tržište na svijetu

Stariji će ljudi uskoro biti brojniji od mlađih u većini zemalja diljem svijeta. Ovaj demografski pomak sa sobom donosi veliku poslovnu priliku... priliku od 22 bilijuna dolara u obliku "ekonomije dugovječnosti". Ipak, zastarjela shvaćanja i pretpostavke o starijim odraslim kupcima koštaju tvrtke ekonomski i kulturno. Kako bi u potpunosti iskoristili ovu ekonomiju, tvrtke u svakoj industriji moraju usvojiti novi način razmišljanja kako bi bolje razumjele raznolikost ovog tržišta.

U Stage (Not Age) Susan Golden odbacuje uobičajene zablude o starijim osobama, direktno se bavi dobnim problemima i raspravlja o pitanjima vezanim uz dob koje je većina kompanija dugo ignorirala.

Stage (Not Age) ne samo da će pomoći etabliranim poslovnim liderima, već će također inspirirati inovatore, "starije poduzetnike" i investitore da bolje služe ovom brzorastućem i dinamičnom tržištu. S detaljnim primjerima tvrtki koje su uspješno razvile strategije dugovječnosti, Stage (Not Age) oprema poduzetnike i vođe alatima i planovima koji su im potrebni za stvaranje inovativnijih proizvoda i usluga za starije osobe kako bi mogli uživati ​​dulje — i bolje — živote ispunjene dostojanstvom.

Svakom će poduzeću trebati strategija dugovječnosti i svaki poduzetnik mora razmotriti ovu ogromnu poslovnu priliku.

Webinar je namijenjen isključivo članovima AmCham-a i besplatan je.

Molimo Vas prijavite se do 27. rujna putem poveznice za prijavu. Nekoliko dana prije događanja dobit ćete upute o povezivanju na webinar.

  • 28. rujan 2022
  • 08:30h - 10:30h
  • Webinar
Pridružite se ovom događanju 2022-09-2808:30 2022-09-2810:30 Europe/Zagreb Stage (Not Age) - Live with Harvard Business Review Press AmCham u suradnji s Harvard Business Review Press-om donosi vrhunske pisce knjiga o menadžmentu. Na ovom on-line događanju Susan W. Golden, profesorica na Stanford Graduate School of Business predstavit će ključne uvide iz svoje nove knjige Stage (Not Age). Webinar American Chamber of Commerce in Croatia info@amcham.hr
O autoru

Susan W. Golden stručnjakinja je za inovacije i jedinstvene poduzetničke mogućnosti koje predstavljaju dulji životni vijek i rastuća ekonomija dugovječnosti od 22 bilijuna dolara. Susan predaje na Stanford Graduate School of Business i direktorica je dciX impact inicijative na Stanford Distinguished Careers Institute (DCI).

Njezina karijera uključuje vrijeme provedeno u rizičnom kapitalu, javnom zdravstvu i biološkim znanostima, što joj pruža višedimenzionalnu, multidisciplinarnu perspektivu o mogućnostima dugovječnosti. Doktorirala je na Harvard T.H. Chan School of Public Health i bila je stipendistica Stanford Distinguished Careers Institute 2016.
 

O programu u suradnji s HBR Press-om

Webinari uživo s autorima HBR Press-a
 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se