Suorganizirano događanje - Je li ovo 'novo normalno' ili se vraćamo na uobičajeno poslovanje?

Američka gospodarska komora u Hrvatskoj i Enterprise Investors, vodeći investicijski fond rizičnog kapitala s privatnom ponudom (private equity) u središnjoj i istočnoj Europi, organiziraju zajedničko događanje o budućnosti ulaganja.

Rizični kapital igra ključnu ulogu u ekonomskom rastu i stvaranju novih radnih mjesta. Cilj rizičnoga kapitala je pomoći poduzećima da ostvare svoje ambicije rasta tako da im omogući financijsku podlogu i strateške savjete u kritičnim fazama njihovog razvoja.

Program:
09:00 – 09:30 Registracija i doručak
09:30 – 09:35 Uvodna riječ, Andrea Doko Jelušić, Izvršna direktorica AmCham-a
09:35 - 09:55 "Je li ovo 'novo normalno' ili se vraćamo na uobičajeno poslovanje?", Michał Kędzia, Partner za Adria regiju, Enterprise Investors
09:55 – 10:55 Panel rasprava:

  • Michał Kędzia, Partner za Adria regiju, Enterprise Investors
  • Gordan Kolak, Predsjednik Uprave, Končar - Elektroindustrija
  • Miljan Ždrale, Voditelj Poljoprivrednog sektora za središnju i jugoistočnu Europu, EBRD
  • Jan de Jong, Osnivač i Managing Partner, Webpower Adria
  • Michał Seńczuk, Predsjednik Uprave, Studenac

Enterprise Investors jedan je od najvećih društava fondova rizičnog kapitala (private equity) u središnjoj i istočnoj Europi. Posluje od 1990., a uspostavilo je devet fondova s ukupnim kapitalom od preko 2,5 milijarde eura. Društvo je putem fondova uložilo 2 milijarde eura u 146 društava u različitim sektorima i izašlo iz 135 društava s ukupnim bruto prihodima od 4,2 milijarde eura. Trenutno EI ima udjele u dvije hrvatske tvrtke: proizvođaču pekarskih proizvoda PAN-PEK i lancu supermarketa Studenac, kao i u Intersport ISI, trgovcu sportskom robom koji posluje u cijeloj regiji Adria.

Službeni jezik događanja je engleski.

Ovo događanje je samo za članove AmCham-a i goste i besplatno je. Broj mjesta je ograničen a mjesta će biti dodjeljena prema redosljedu prijave.

Molimo vas da se prijavite najkasnije do 6. rujna putem poveznice za prijavu.

  • 8. rujan 2021
  • 09:30h - 11:00h
  • Hilton Garden Inn, Radnička cesta 21
Pridružite se ovom događanju 2021-09-0809:30 2021-09-0811:00 Europe/Zagreb Suorganizirano događanje - Je li ovo 'novo normalno' ili se vraćamo na uobičajeno poslovanje? Američka gospodarska komora u Hrvatskoj i Enterprise Investors, vodeći investicijski fond rizičnog kapitala s privatnom ponudom (private equity) u središnjoj i istočnoj Europi, organiziraju zajedničko događanje o budućnosti ulaganja. Hilton Garden Inn, Radnička cesta 21 American Chamber of Commerce in Croatia info@amcham.hr
Tko može sudjelovati?

Ovo događanje je isključivo za članove uprava i visoki menadžment.

Program

09:00 – 09:30 Registracija i doručak
09:30 – 09:35 Uvodna riječ, Andrea Doko Jelušić, Izvršna direktorica, AmCham Hrvatska
09:35 - 09:55 Glavni govor, Michał Kędzia, Partner za Adria regiju, Enterprise Investors
09:55 – 10:55 Panel rasprava

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se