natrag na listu članova

Svpetrvs hoteli d.d.

Kategorija Corporate Member Industrija: Ugostiteljstvo

Svpetrvs hoteli, tvrtka smještena na otoku Braču, osvojit će Vas ugodnom atmosferom, a istovremeno pružiti izvrsnu uslugu i nezaboravno iskustvo.

Bez obzira odsjedate li u jednom od naših All inclusive naselja, hotelima samo za odrasle, apartmanima ili kampu s bungalovima, bit ćete okruženi bujnom mediteranskom vegetacijom i plažama. Iznenadite svoje okuse posjetom restoranu Otok u hotelu Osam koji će Vas upoznati s otočnom kulinarskom baštinom. Island Spa je pravo utočište za tijelo i um, gdje možete ponovno otkriti svoju unutarnju ljepotu. Ako ste u potrazi za adrenalinom, posjetite naše tenis i padel terene, a ako tražite mjesto za sastanke, naš novoizgrađeni kongresni centar Forum pružit će Vam 300 mjesta i sve potrebne sadržaje za sastanke i vjenčanja. Tvrtka je 2003. godine započela prvi i vrlo uspješni projekt Timeshare u Hrvatskoj, poznat kao Waterman Holiday Club, u suradnji sa Interval International. www.watermanresorts.com

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se