natrag na listu članova

Telemach Hrvatska d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Telekomunikacije

Telemach Hrvatska je jedan od vodećih mobilnih operatera u Hrvatskoj i uvijek čini korak više kako bi korisnicima pružio najveću vrijednost za njihov novac.

Od dolaska na hrvatsko tržište 2005. godine predvodi niz revolucionarnih promjena u telekomunikacijskoj industriji. Korisnicima je omogućio telefoniranje bez ograničenja, odnosno bez potpisivanja ugovorne obveze i naplate uspostave poziva, uz fiksni iznos mjesečne naknade. Kako bi zadovoljio želje i potrebe korisnika za neograničenom slobodom komunikacije, prvi je domaći teleoperater koji je omogućio neograničeni internet, razgovore i SMS poruke na mobilnim uređajima. Također, zahvaljujući mobilnom internetu, neograničeno surfanje je moguće i u područjima sa slabo razvijenom fiksnom telekomunikacijskom infrastrukturom i sporim internetom. Nakon 15 godina uspješnog poslovanja, pod novim imenom Telemach Hrvatska nastavlja u istom smjeru i to uz podršku matične kompanije United Grupe, najvećeg telekomunikacijskog i medijskog operatora u jugoistočnoj Europi. Sa sjedištem u Amsterdamu, United Grupa nudi najkvalitetnije telekomunikacijske usluge te najbolju i najbržu mrežu mobilnog i fiksnog interneta na svim tržištima na kojima posluje.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se