The Heart of Business - Live with Harvard Business Review Press

AmCham u suradnji s Harvard Business Review Press-om donosi vrhunske pisce knjiga o menadžmentu. Na ovom on-line događanju Hubert Joly, profesor na Harvard School of Business i bivši direktor Best Buy-a, predstavio je ključne uvide iz svoje nove knjige The Heart of Business.

The Heart of Business - Načela vodstva za sljedeću eru kapitalizma

Godina neviđenih promjena potaknula je čelnike da preispitaju svrhu poslovanja i javnost da od njih očekuje više. Iako kapitalizam dionika zvuči kao rješenje, mnoge tvrtke i čelnici strahuju da si ga ne mogu priuštiti, sumnjaju u njegovu učinkovitost ili nisu sigurni odakle početi i kako ići naprijed - posebno tijekom globalne krize.

Hubert Joly, bivši izvršni direktor Best Buya, otkriva svoju osobnu filozofiju postizanja izvanrednih rezultata za sve dionike stavljajući svrhu i ljude na prvo mjesto.

Prema Joly, "srce posla" odnosi se na ostvarivanje plemenite svrhe, stavljanje ljudi u središte, stvaranje okruženja u kojem svaki zaposlenik može procvjetati i tretiranje dobiti kao ishoda, a ne cilja. U središtu je posla ideja da je „posao je ljubav koja se vidi“ i da tvrtke mogu biti snaga za dobro služeći ljudima.

Jolyin pristup lako je razumjeti; provođenje u praksi je teže. Potrebno je radikalno preispitati kako gledamo na posao, kako definiramo tvrtke, kako motiviramo i kako vodimo. Da bi pomogao na ovom putovanju, Joly dijeli nezaboravne priče, lekcije i praktične savjete, mnoge izvučene iz vlastite osobne transformacije od tvrdog McKinsey savjetnika do vođe koji vjeruje u ljudsku magiju.

Pogledajte snimke događanja Harvard Business Review Press-a.

  • 26. svibanj 2021
  • 19:00h - 20:00h
  • Webinar
Rasprodano
O autoru

Hubert Joly je bivši predsjednik i izvršni direktor Best Buya, a sada je viši predavač na Harvard Business School. Član je upravnog odbora Johnson & Johnson i Ralph Lauren Corporation, te član Međunarodnog savjetodavnog odbora HEC Paris. Joly je Harvard Business Review prepoznao kao jednog od 100 najboljih svjetskih izvršnih direktora na svijetu, Barron's jednog od 30 najboljih svjetskih izvršnih direktora na svijetu, a Glassdoor jednog od 10 najboljih izvršnih direktora u SAD-u.

O programu u suradnji s HBR Press-om

Webinari uživo s autorima HBR Press-a

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se