Nazad na vijesti
Tiko Pro Poduzetnički doručak 2024: Otkrivanje puteva do bespovratnih sredstava
28. veljača 2024.

Tiko Pro Poduzetnički doručak 2024: Otkrivanje puteva do bespovratnih sredstava

U svijetu gdje se mogućnosti financiranja i razvoja poduzetničkih vizija neprestano mijenjaju, Tiko Pro d.o.o. je ponovno potvrdio svoju predanost osnaživanju poduzetničke zajednice kroz organizaciju iznimno uspješnog webinara "TIKO PRO PODUZETNIČKI DORUČAK 2024 – Gdje se skrivaju bespovratna sredstva?".

Održan 15. veljače 2024. na Zoom platformi, događaj je privukao preko 300 aktivnih slušatelja, dok je broj registriranih sudionika bio dvostruko veći. Takav odaziv ukazuje na izuzetan interes iz različitih dijelova Hrvatske, pa čak i iz Australije.

Webinar je otvorila Kristina Kočet Hudrap, direktorica i vlasnica Tiko Pro d.o.o., naglašavajući važnost inicijative i suradnje u pristupanju EU fondovima. Uvod je postavio temelje za niz inspirativnih i informativnih prezentacija.

Spomenka Đurić, državna tajnica Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova, već treću godinu zaredom sudjelovala je na događaju, predstavljajući nove prilike za poduzetnike unutar Višegodišnjeg financijskog okvira 2021.-2027. Program "Konkurentnost i kohezija 2021.-2027." s raspoloživih 5,203 milijardi eura za prioritete poput inovacija, energetske učinkovitosti, digitalne povezanosti i mobilnosti bio je u središtu pažnje, zajedno s "Integriranim teritorijalnim programom 2021.-2027." koji podupire prioritete kao što su industrijska tranzicija regija, održivi gradski promet i razvoj urbanih područja s alokacijom od 1,569 milijardi eura.

Lana Labinjan, voditeljica projekata u Tiko Pro d.o.o. i moderatorica događaja, predstavila je konkretne informacije o nadolazećim nacionalnim natječajima u Hrvatskoj, naglasivši važnost informiranosti i pripremljenosti za EU fondove.

Damjan Miklić, CEO Romb Technologies d.o.o., podijelio je svoju uspješnu priču o korištenju EU fondova za razvoj naprednih tehnoloških rješenja, dok su Karmen Španjol i Uroš Malbašić iz Tiko Pro obogatili događaj prezentacijama o maksimalnom iskorištavanju potpora i pogodnosti Zakona o poticanju ulaganja, te važnosti europskih programa.

Interakcija s publikom pokazala je veliki interes i angažman, dok je partnerstvo s uglednim organizacijama, između kojih je i AmCham, dodatno potvrdilo značaj i profesionalnost događaja. "TIKO PRO PODUZETNIČKI DORUČAK 2024" ne samo da je osvijetlio puteve do financijskih sredstava nego je i potaknuo poduzetnike na akciju, inovacije i suradnju, što ga čini kvalitetnim iskustvom za sve prisutne.

Video: https://esma.tiko-pro.si/obrazec-poduzetnicki-video

Za dodatne informacije i upite, Tiko Pro stoji na raspolaganju putem e-maila: info@tiko-pro.hr.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se