natrag na listu članova

Triple-Inovacije d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Informacijska tehnologija

Triple Innovations se ističe u pružanju konfigurabilnih rješenja, prilagođenih korisniku i specifičnim poslovnim slučajevima.

Naš pristup omogućava klijentima da učinkovito prilagode rješenja svojim jedinstvenim potrebama, povećavajući operativnu učinkovitost. Temeljeni na osnovi „ključ u ruke“ projekata i profesionalnih usluga, naše znanje obuhvaća Telecom, Pharma, Mobility, Gaming i Energy industrije. Realizirali smo više od 350 projekata na Salesforce i Microsoft Azure cloud platformama, a naši klijenti su neke od najuspješnijih svjetskih tvrtki. Pored Salesforce implementacije i razvoja softvera, prilagođenih potrebama klijenata, nudimo i razvoj SaaS rješenja (Software as a Service). Uključujući klijente u svaki korak razvojnog procesa, podržavamo transparentno i inkluzivno okruženje koje potiče povratne informacije i neprestano unapređenje rješenja koja razvijamo.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se