natrag na listu članova

Udruga za prevenciju raka i pomoć oboljelima BUDI DOBRO

Kategorija Non - Profit Member Industrija: Udruge

Udruga je osnovana 2019. godine u Samoboru sa sjedištem u Rudama. Osnovalo ju je petero kolega liječnika, s ciljem da učine nešto dobro za svoju zajednicu.

Danas gotovo nema obitelji koja se nije susrela s rakom. Glavni cilj udruge upravo je u nazivu: prevencija raka te unapređivanje kvalitete života oboljelih i liječenih od raka i njihovih obitelji pružanjem profesionalne i volonterske pomoći te psihološke, psihosocijalne i duhovne pomoći. Od 2021. godine pokrenut je projekt: „Tjelesni i duhovni oporavak onkoloških bolesnika na otoku zdravlja i vitalnosti“ (otok Lošinj). To je kraći rehabilitacijski program za onkološke bolesnike. Cilj programa je osnaživanje i povezivanje onkoloških bolesnika za daljnju borbu s bolešću te usvajanje zdravih životnih navika. Program je sveobuhvatan u smislu tjelesnog, psihičkog i duhovnog sadržaja kao preduvjeta za buduće zdravlje. Pozivamo vas se pridružite radu udruge kao volonter, član ili podupiratelj. Budite dobro!

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se