natrag na listu članova

Uprise d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Informacijska tehnologija

Uprise je brzorastuća IT kompanija osnovana 2017. godine koja razvija inovativna i tehnološki napredna softverska rješenja.

Naša stručnost seže od elektroenergetike do softverskog inženjerstva integrirajući programska područja optimizacije, umjetne inteligencije, razvoja softvera i integracije sustava. U sektoru energetike surađivali smo s renomiranim europskim kompanijama/organizacijama nudeći usluge optimizacije mreže, analize mreže/tržišta, predviđanja sustava te stručnog savjetovanja. Aktivno razvijamo alate koji podržavaju Europski zeleni plan što potvrđuje i naša trenutna uloga nositelja EU projekta (OPTIMUS) koji za cilj ima optimizaciju rada punionica za električna vozila u vidu određivanja njihove lokacije i cijene. Dodatno nudimo usluge razvoja softvera po mjeri, dizajna, proširene stvarnosti i animacije. U 2022. godini Uprise je uvršten na Deloitte-ov popis Top 50 najbrže rastućih tehnoloških kompanija srednje Europe.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se