Nazad na vijesti
Uskoro 11. Međunarodna konferencija zdravstvenog turizma (CIHT) u Crikvenici
26. rujan 2023.

Uskoro 11. Međunarodna konferencija zdravstvenog turizma (CIHT) u Crikvenici

Vrhunski autoriteti iz područja zdravstvenog turizma okupit će se 26. i 27. listopada na 11. Crikvenica International Health Tourism konferenciji (CIHT), koja će se održati u Hotelu „Miramare“ u Crikvenici.

CIHT objedinjava zdravlje, turizam, marketing i znanje, a iz godine u godinu raste kvantitativno i kvalitativno, od 2015. u suorganizaciji TZG Crikvenice i Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera. Važnost je prepoznata i od strane dvaju ministarstava - Ministarstva turizma i sporta te Ministarstva zdravstva, koji su CIHT prepoznali kao konferenciju s kontinuitetom, vjerodostojnošću te kvalitetnim temama obrađenima od strane vrhunskih domaćih i inozemnih stručnjaka. Oni nas podržavaju dugi niz godina, a ove je godine posebno istaknuta nacionalna komponenta konferencije, koja je jedina tog tipa u Republici Hrvatskoj.

Pokrovitelj je i ove godine Jadran-galenski laboratorij d.d., hrvatska farmaceutska tvrtka s globalnim uspjehom i priznanje, a partneri konferencije su Primorsko-goranska županija, Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Kvarnera i Hrvatska gospodarska komora. Medijski pokrovitelji su Jutarnji list i Lider.

Na ovogodišnjoj 11. CIHT konferenciji 15 predavača iz 7 zemalja raspravljat će o strategijama, poslovanju i prilikama klasterskih udruženja, primjeni umjetne inteligencije za unaprjeđenje poslovanja u domeni zdravstvenog turizma, humanizaciji zdravstvene skrbi u digitalnom dobu, o ulozi “šumske kupke” koja ublažava tehnokratski stres i već ima zapaženo mjesto u sklopu zdravstvene turističke ponude zelene Hrvatske i sl.

Ove se godine očekuje da će konferenciji prisustvovati više od 200 domaćih i inozemnih sudionika iz područja turizma i zdravstvenog turizma koji su na rukovodećim funkcijama priznatih zdravstveno-turističkih institucija i facilitatorskih agencija.

Prijave su otvorene - Registracija je obavezna. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 200,00 EUR, a online sudjelovanje je besplatno. Dodatne informacije pronađite na službenim stranicama konferencije.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se