natrag na listu članova

Vindija d.d. Prehrambena industrija

Kategorija Corporate Member Industrija: Proizvodi široke potrošnje

Prehrambena industrija Vindija smještena je u Hrvatskoj i jedna je od najvećih i najznačajnijih prehrambenih industrija u regiji, s fokusom na prehrambene proizvode visoke kvalitete.

Duga Vindijina tradicija mljekarske proizvodnje počela je 1959. godine, a danas obuhvaća čak 14 povezanih poduzeća i više od četiri tisuće zaposlenika. Grupa ima pet glavnih poslovnih odjela: mljekarski odjel, odjel pića, odjel pilećeg mesa, odjel purećeg mesa i odjel pekarskih proizvoda. Portfelj proizvoda sastoji se od više od tisuću proizvoda, od kojih je svaki nositelj slavne oznake „kvaliteta Vindija”. Pohani pileći proizvodi imaju širok raspon izvozno orijentiranih proizvoda, s jakim uspjehom na zahtjevnim europskim tržištima. Grupa Vindija drži čvrstu regionalnu poziciju s komercijalnim centrima i proizvodnim postrojenjima diljem Hrvatske i u susjednim zemljama. Vindija je nositelj sljedećih ugrađenih standarda europske kvalitete i sigurnosti hrane: HACCP, ISO 9001, IFS, BRC, FSSC, a nositelj je i certifikata Halal i Kosher. „Kvaliteta je ključ našeg uspjeha.”

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se