Virtualni GM Breakfast - 16. lipnja

Ovaj GM Breakfast održat ćemo virtualno za sve članove koji nisu u mogućnosti pridružiti nam uživo odnosno koji su van Zagreba ili Hrvatske.

Ovo jutarnje neformalno druženje okupit će do 10 uzvanika, isključivo vodećih ljudi kompanija članica AmCham-a (razina glavnih direktora ili predsjednika uprava) iz različitih sektora i profila tvrtki. Cilj je da se u užem krugu predstavnici tvrtki s par riječi predstave, daju svoje viđenje situacije u sektoru u kojem rade, te poslovna očekivanja u sljedećih 6 mjeseci. AmCham će dati informaciju o aktivnostima vezano na poslovnu klimu, te nakon toga slijedi otvorena diskusija. Sudjelovanje je besplatno. Događanje okuplja isključivo članove AmCham-a.

  • 16. lipanj 2023
  • 09:00h - 10:30h
  • Online
Pridružite se ovom događanju 2023-06-1609:00 2023-06-1610:30 Europe/Zagreb Virtualni GM Breakfast - 16. lipnja Ovaj GM Breakfast održat ćemo virtualno za sve članove koji nisu u mogućnosti pridružiti nam uživo odnosno koji su van Zagreba ili Hrvatske. Online American Chamber of Commerce in Croatia info@amcham.hr
Tko može sudjelovati?

Prijave su otvorene za predsjednike uprava i glavne direktore kompanija članica AmCham-a.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se