natrag na listu članova

Vlahović Grupa d.o.o. - Vlahovic Group Government Relations

Kategorija Small Business Member Industrija: Savjetovanje

Vlahović grupa prva je tvrtka za profesionalne odnose s državnim tijelima i lobiranje u Hrvatskoj, a njen je osnivač Natko Vlahović.

Skoro dvadeset godina profesionalnog iskustva i obrazovanja u Sjedinjenim Državama, Bruxellesu i Hrvatskoj iskorišteni su za osnivanje vrhunske savjetničke tvrtke s dugoročnom vizijom ispunjenja specifičnih potreba klijenata. Vlahović grupa predstavlja novu vrstu poduzeća u Hrvatskoj, savjetovanje klijenata kako bi razumjeli političke procese i strukture institucija koje upravljaju i reguliraju osobama, poduzećima i organizacijama. Naše je poslanje pružiti profesionalno zastupanje najviše kvalitete za klijente čiji interesi trpe posljedice odluka koje se donose u Saboru, Vladi i ostalim nacionalnim i lokalnim državnim agencijama.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se