Webinar na temu alata za javnu nabavu ProcurCompEU

Američka gospodarska komora, u suradnji s PwC-om Hrvatska, organizirala je Webinar na temu alata za javnu nabavu ProcurCompEU. Webinar je bio namijenjen za ponuditelje i javne naručitelje te je okupio 50 sudionika.

ProcurCompEU je alat Europske komisije za potporu profesionalizaciji javne nabave koji služi kao zajednički referentni okvir za stručnjake za javnu nabavu u Europskoj uniji i šire. Svrha Europskog okvira kompetencija za stručnjake za javnu nabavu jest valorizirati profesiju nabave kao stratešku funkciju te je pripremiti za buduće izazove. 

To je dobrovoljni instrument koji je razvila i omogućila Europska komisija, a koristiti ga mogu pojedinci, organizacije i ustanove za osposobljavanje. Pojedinačnim stručnjacima za javnu nabavu pomaže da valoriziraju svoje kompetencije te im olakšava osposobljavanje i profesionalni razvoj. Organizacijama pomaže u izgradnji timova stručnjaka koji su im potrebni kako bi ostvarile strateške ciljeve ulaganja i potaknule karijere u javnoj nabavi, a ustanovama za osposobljavanje da razrade odgovarajuće programe osposobljavanja.

ProcurComp EU omogućuje stručnjacima za javnu nabavu da imaju ključnu ulogu u suočavanju s trenutačnim i budućim izazovima kad je riječ o ostvarivanju ulaganja i pružanju usluga visoke vrijednosti građanima. 

Program:

  • 9:30 – 10:00 Izlaganje gđa Tsvetelina Blagoeva, Senior Manager - Public Sector Advisory Services at PwC Luxembourg
  • 10:00 – 10:15 Hrvatska perspektiva za ProcurCompEU gđa Nina Čulina, ravnateljica Uprave za trgovinu i politiku javne nabave, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja
  • 10:15 – 11:00 Pitanja i odgovori
  • 14. prosinac 2021
  • 09:30h - 11:00h
  • Online
Rasprodano
PROGRAM:
  • 9:30 – 10:00 Izlaganje gđa Tsvetelina Blagoeva, Senior Manager - Public Sector Advisory Services at PwC Luxembourg
  • 10:00 – 10:15 Hrvatska perspektiva za ProcurCompEU gđa Nina Čulina, ravnateljica Uprave za trgovinu i politiku javne nabave, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja 
  • 10:15 – 11:00 Pitanja i odgovori

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se