natrag na listu članova

Westgate Tower d.o.o. - AC Hotel by Marriott Split

Kategorija Corporate Member Industrija: Ugostiteljstvo

AC Hotel by Marriott Split prvi je hrvatski hotel koji otvara kao dio portfelja svjetski poznatih brandova koji su dio velikog imena Marriott i besprijekorno poštuje zadane standarde.

Smješten u najvišoj zgradi u Hrvatskoj, dvostruki dobitnik prestižne European Property Award u kategoriji najboljeg arhitektonskog rješenja visokogradnje komercijalne namjene, ovaj sofisticirani hotel nudi 210 soba i 4 apartmana. Zbog svog inovativnog dizajna i jedinstvenog oblika svaka soba pruža jedinstven pogled na grad i more. U restoranu Laureto možete uživati u jelovniku nadahnutom europskim naslijeđem, dok Cumano bar pruža savršeno okruženje za druženje uz naš prepoznatljivi Gin & Tonic bilo za susret s kolegama ili druženje s prijateljima. Kako biste se izolirali od stresa, isprobajte naš 178 spa s pregršt sadržaja i posebnih tretmana uz modernu teretanu koja je dostupna 24 sata. Pet konferencijskih dvorana nudi optimalan prostor i vrhunsku opremu za poslovne i zabavne događaje. Doživite neusporediv pogled i jednostavan pristup drugom najvećem hrvatskom gradu i spektakularnoj dalmatinskoj obali u hotelu AC by Marriott Split.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se