Nazad na vijesti
Young Leaders Forum
26. travanj 2023.

Young Leaders Forum

Young Leaders Forum je međunarodna konferencija za mlade talente koja se održava od 26. – 28.04. na otoku sv. Katarina pored Rovinja.

Organizatori konferencije su Hrvatski ured za kreativnost i inovacije u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a u Hrvatskoj. Forum će okupiti 150 mladih talenata, a teme foruma su usmjerene na multidisciplinarne teme vezane uz međunarodno poslovanje, poduzetništvo, vodstvo, razvoj karijere.

Cijeli otok je rezerviran za potrebe održavanje konferencije, osiguravajući tako izvrsne mogućnosti za networking sudionika i stvaranje novih poslova. Sudjelovanje je besplatno za sve odabrane sudionike, a prijave su otvorene do 31.03. na web stranici foruma. Forum će ugostiti niz izvrsnih predavača iz različitih poduzeća, a listu potvrđenih predavača moguće je vidjeti ovdje: https://youngleaders.huki.hr/speakers/

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se