natrag na listu članova

Zagrebačka Banka d.d.

Kategorija Corporate Member Industrija: Financijske usluge

Zagrebačka banka vodeća je banka u Hrvatskoj i članica UniCredita, uspješne i jednostavne paneuropske komercijalne banke s potpuno integriranim korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja svojoj rasprostranjenoj i rastućoj bazi klijenata pruža jedinstvenu mrežu u zapadnoj, srednjoj i istočnoj Europi.

Sigurnost, veličina, napredak, ali i tradicija atributi su koje građani povezuju sa Zagrebačkom bankom. Ono zbog čega je konkurentna na tržištu jest činjenica da je banka savjetnik i partner u svim specifičnim potrebama i situacijama svojih klijenata. Banka nudi pouzdana, otvorena i odgovorna rješenja te se prema klijentima odnosi s povjerenjem. Vrijednosti Zagrebačke banke svakako pridonosi i dimenzija društvene odgovornosti u poslovanju. Biti vodeća banka u Hrvatskoj ne znači samo imati najveći tržišni udio, najveći broj klijenata te inovativne i kvalitetne proizvode. To prije svega podrazumijeva svijest o vlastitoj odgovornosti i utjecaju na cjelokupnu društvenu zajednicu u kojoj Banka posluje te njenu senzibiliziranost za potrebe zajednice.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se