natrag na listu članova

Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Kategorija Small Business Member Industrija: Obrazovanje

Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM) je AACSB akreditirana poslovna škola, čime je ušla u zajednicu 5% najkvalitetnijih poslovnih škola i fakulteta u cijelome svijetu.

Misija ZŠEM-a je prenijeti vrijednosti, znanja i vještine potrebne studentima za dugoročan uspjeh u globaliziranom poslovnom svijetu izloženom stalnim tehnološkim i tržišnim promjenama. Na ZŠEM-u se izvode tri preddiplomska studija, svaki u trajanju od četiri godine (240 ECTS); studij Ekonomije i managementa (na hrvatskom i engleskom jeziku), Poslovnog prava i ekonomije te Poslovne matematike i ekonomije. ZŠEM nudi i diplomski MBA studij, koji je prema QS rangiranju, uvršten u prestižnih top 200 MBA programa u svijetu i izlistan je među top 60 MBA u Europi. U suradnji sa Sheffield Hallam sveučilištem iz Velike Britanije, nudi i DBA (Doctor of Business Administration).

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se