natrag na listu članova

ZMP IP d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Pravne usluge

ZMP IP d.o.o. dio je Zivko Mijatovic & Partners (ZMP) mreže od 15 ureda u 14 zemalja na području jugoistočne Europe, osnovane 1939. godine u Beogradu.

Svi naši uredi usko su specijalizirani u području zaštite prava intelektualnog vlasništva, kako u području zaštite pred nadležnim tijelima, tako i provođenja i ostvarenja istih u odnosu na treće. ZMP IP d.o.o. posluje od 1992. godine i sastoji se od tima iskusnih stručnjaka u ovoj grani prava. Pružamo širok raspon usluga koje uključuju: prijave i održavanje prava IV, pretrage baza, vođenje IP portfelja, rješavanje sporova, savjetovanje i zastupanje u predmetima povreda i provođenja prava IP i nepoštenog tržišnog natjecanja, uz poseban naglasak na pružanje pravne podrške u području krivotvorenja i piratstva, te multijurisdikcijskim predmetima. Pružamo simultane usluge “krojene po mjeri Klijenta” i strategiju zaštite prava u cijeloj Regiji. Ovakav strateški pristup je jedinstven, stoga se s pravom nazivamo “one-stop-shop”-om.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se