natrag na listu članova

Zona znanja d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Obrazovanje

Zona znanja je osnovana 2010. godine radi pripreme kandidata za upis na najbolja sveučilišta u svijetu. Naš tim čine stručnjaci i alumni, te bivši stipendisti fakulteta iz Ivy League i Russell Group.

Čvrsto vjerujemo i iskustvo nam potvrđuje da najkvalitetniju pripremu mogu dati upravo oni koji su i sami prošli postupak prijave, te uspješno završili studij na fakultetima za koje pripremaju naše kandidate. Upravo zato su suradnici Zone Znanja profesori i članovi prijamnih odbora mnogih inozemnih sveučilišta. Uz stručno vodstvo i mentorske programe, pomoć pri odabiru studijskih programa i pronalaženju financiranja studija, našim polaznicima pružamo najkvalitetniju pripremu za polaganje testova potrebnih za upis. Pripreme provodimo uz garanciju rezultata na koje smo posebno ponosni. Svi polaznici prolaze probne testove prije i nakon tečaja te se na taj način i sami mogu uvjeriti u vlastiti napredak. Pristup svim polaznicima u Zoni znanja je individualan, a rezultati konkretni i mjerljivi.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se