Nazad na vijesti
17. izdanje Advanced Technology Daysa donosi više od 60 predavanja
29. studeni 2022.

17. izdanje Advanced Technology Daysa donosi više od 60 predavanja

Advanced Technology Days održat će se 29. i 30. studenog 2022. u Cinestar Arena centru u Zagrebu. 17. izdanje konferencije donijet će vrhunski sadržaj podijeljen u 5 programskih smjerova.

Sudionike očekuje više od 60 predavanja te 60 domaćih i stranih predavača koji će ih upoznati s novim tehnološkim rješenjima i dosezima te predstaviti uspješne primjere iz prakse. Konferenciju će otvoriti Tomislav Tipurić (Nephos), Chris Reddington (GitHub), Sead Ahmetović (We Are Developers), Damir Dobrić (Daenet) i Ivan Marković (Unitfly). Prokomentirat će najnovija zbivanja, nove trendove u svijetu IT-ja te kroz nekoliko demonstracija pokazati najnovija tehnološka rješenja. Chris Reddington održat će i predavanje From 'it works on my machine' to 'it was written by a machine', predstaviti GitHub Codespaces i GitHub Copilot te objasniti kako developerima pomažu da budu još produktivniji. Damir Dobrić govorit će o najboljim Azure praksama i pokazati arhitekturu kompleksnih rješenja koja je razvio sa svojim timom. Igor Pavleković (Microsoft) održat će dva predavanja, Hunting threads accross the board, na temu automatizacije sigurnosti i KQL industrijskog standarda, te Buy Zero Trust – a few kilos of it o Zero Trust konceptu kontinuirane kontrole sigurnosti. Drugog konferencijskog dana Luka Abrus (Five), Adnan Pavlović (We Are Developers), Damir Dobrić i Tomislav Tipurić na panelu će razgovarati o najtraženijoj profesiji današnjice - developerima. We Are Developers, najveća zajednica developera u Europi, ove godine je napravila istraživanje koje je ispitalo navike programera, a rezultate će predstaviti tijekom panela. Sudionici će se dotaknuti i teme što danas uopće znači biti developer, kako učiti, graditi karijeru i općenito napredovati u IT svijetu današnjice. To je tek dio više od 60 predavanja, a raspored se može pogledati ovdje. Kotizacije za Advanced Technology Days trenutno su dostupne po Early Bird cijeni, a mogu se nabaviti putem linka http://www.advtechdays.com/kupi-kotizaciju/ Svi članovi AmChama ostvaruju 10% popusta na kotizacije uz korištenje koda: ATD17-AMCHAM.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se