2018./2019. Boardroom Discussions: Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave

Potaknuti velikim interesom i odličnim komentarima članova koji su sudjelovali, Američka gospodarska komora sa zadovoljstvom najavljuje nastavak programa „Boardroom Discussions: Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave“ u 2018./2019. godini.

Događanja su namjenjena predsjednicima uprava, članovima uprava te glavnim direktorima tvrtki članica Američke gospodarske komore zainteresiranima čuti o trendovima vezanim uz digitalnu transformaciju i koracima operativnog planiranja od lidera u IT sektoru, vodećih tvrtki za savjetovanje u menadžmentu te njihovih kolege iz drugih industrija.

Boardroom Discussions događanja su visoke razine, a njihovo sponzoriranje donosi veliku vidljivost i istaknutost. Stoga smo pripremili Sponzorsku ponudu kako bi se vaša tvrtka predstavila tvrtkama članicama Američke gospodarske komore i široj poslovnoj publici, s obzirom na to da će AmCham putem medija promovirati događanja i govornike.

AmCham je osmislio ova događanja za male grupe kako bi se omogućile otvorene i aktivne rasprave. Događanja su besplatna i održavat će se svaki mjesec u prostorima Američke gospodarske komore.

Nacrt programa:

  • 13. prosinac 2018. - Umjetna inteligencija u svakodnevnoj uporabi - Damir Zec, Poslovni direktor, IBM Hrvatska
  • 31. siječanj 2019. - Hrvatska – novi izazivač u digitalnom ringu - Tomislav Brezinščak, Managing Partner Hrvatska i Srbija, McKinsey & Company
  • 27. veljače 2019. - Virtualna i nadograđena stvarnost: nove poslovne mogućnosti - Ratko Mutavdžić, Public Sector Director Cloud Services, CEE region, Microsoft
  • 20. ožujak 2019. - Digitalna transformacija i kultura - Joško Mrndže, Country Manager Adriatics, Google
  • 2. travanj 2019. - Poduzeće vođeno podacima - Dražen Oreščanin, Predsjednik Uprave, Poslovna inteligencija 
  • 21. svibanj 2019. - Možda je bolje nikada ne predviđati, pogotovo o budućnosti - Tomislav Tucibat, Regional Accounts Manager - Adriatics, Fortinet
  • 5. lipanj 2019. - Livin’ On The Edge! - Igor Grdić, Country Manager Central Southern Europe, Vertiv
  • 4. srpanj 2019. - Vitalnost poduzeća - Tomislav Čorak, Principal, The Boston Consulting Group

Poslovna delegacija u SAD, proljeće 2019.

Američka gospodarska komora planira organizirati poslovnu delegaciju u SAD za članove uprava tvrtki članica AmCham-a kako bi imali priliku vidjeti digitalnu transformaciju na njenom izvorištu. Pri vođenju vlastitih projekata, uvijek je korisno proučiti kako druge tvrtke pristupaju tom izazovu. Pružit ćemo detaljniji uvid u neke od najuzbudljivijih i najuspješnijih postupaka transformacije u raznim industrijama.
 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se