2022. Boardroom Discussions: Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave

Nastavno na veliki interes i važnost teme digitalne transformacije, Američka gospodarska komora nastavlja s petom generacijom programa „Boardroom Discussions: Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave“.

Događanja su namjenjena predsjednicima uprava, članovima uprava te glavnim direktorima tvrtki članica Američke gospodarske komore zainteresiranima čuti o trendovima vezanim uz digitalnu transformaciju i koracima operativnog planiranja od lidera u IT sektoru, vodećih tvrtki za savjetovanje u menadžmentu te njihovih kolege iz drugih industrija.

Boardroom Discussions događanja su visoke razine, a njihovo sponzoriranje donosi veliku vidljivost i istaknutost. Stoga smo pripremili Sponzorsku ponudu kako bi se vaša tvrtka predstavila tvrtkama članicama Američke gospodarske komore i široj poslovnoj publici, s obzirom na to da će AmCham putem medija promovirati događanja i govornike.

AmCham je osmislio ova događanja za male grupe kako bi se omogućile otvorene i aktivne rasprave. Događanja su besplatna i održavat će se svaki mjesec u prostorima Američke gospodarske komore ili u poduzeću koje je domaćin događanja. Ukoliko epidemiološke prilike ne budu omogućavale događanja uživo, ista će se održati on-line.

Program:

  • 1. veljače 2022. - Budućnost rada - Marko Radenović, McKinsey & Company
  • 8. ožujka 2022. - Vođenje otpornog poslovanja: trendovi digitalne transformacije u 2022. i dalje - Louis Henocq, Sales Director Global Digital Solutions, Emerging Markets, Iron Mountain
  • 30. ožujka 2022. -  Kako pristupiti organizacijskom ponašanju u digitalnoj transformaciji – najbolji primjeri iz prakse - Zsolt Guzsvany, Managing Director, Kyndryl Croatia
  • 8. lipnja 2022. - Upravljanje prijevarama u digitalnom svijetu - Grozdana Marić, CFE, Head of Regional Fraud & Security Intelligence Practice, CE & SEE, SAS Institute i Matija Jurin, Senior Business Development Manager, Comping
  • 22. rujna 2022. - Zadržavanje agilnosti u fazi rasta organizacije - Aurora Volarević, VP Corporate Affairs, Infobip
  • tba - 5G implementacija i priprema kompanije - Nives Sandri, član Uprave, Nokia Solutions and Networks

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se