Nazad na vijesti
6. Futur Z kongres
22. studeni 2019.

6. Futur Z kongres

Futur Z kongres jedan je od najvažnijih i najvećih zdravstvenih kongresa u Republici Hrvatskoj. U Opatiji u Kongresnom centru Hotela Royal, 22. i 23. studenog, održat će se već šesto izdanje ovog Kongresa.

Misao vodilja projekta i platforme je organizirati jedinstveni događaj u Republici Hrvatskoj i regiji koji okuplja sve neposredne dionike zdravstvenog sustavaliječnike, medicinske stručnjake, zdravstvene djelatnike, medicinske sestre i predstavnike privatnog i javnog zdravstvenog sustava.

 

Cilj je omogućiti interakciju i direktni kontakt s predstavnicima zdravstvene administracije, državnih institucija, sektora zdravstvenog osiguranja, farmaceutskom industrijom, predstavnicima strukovnih komora, stručnih udruga vezanih uz zdravstvo, IT sektorom, udrugama pacijenata, ali i medijima koji su zastupljeni u velikom broju i izuzetno bitni zbog senzibilizacije javnosti.

 

Ovogodišnji će Kongres ponovno posjetiti svi dionici zdravstvenog sustava i sudjelovat će u otvorenom razgovoru. Razna zanimljiva predavanja vrhunskih stručnjaka, intervjui i panel rasprave poticat će sudionike na komentare i dijalog.

 

Kongres će svoju tematiku fokusirati na najveće probleme i izazove koji trenutno postoje u hrvatskom zdravstvu. Baš zato u razgovor će se uključiti i sam ministar zdravstva prof. dr. sc. Milan Kujundžić, Lucian Vukelić dr. med. spec. ravnatelj Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i dr. sc. Krešimir Luetić, dr. med. predsjednik Hrvatske liječničke komore. Razgovarat će se još o problematici i implementaciji novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti, predsjedanju Hrvatske Europskom unijom, stanju u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, problemima provedbe financiranja iz fondova Europske unije, situaciji u Domovima zdravlja, odlasku mladih liječnika i specijalističkim ispitima, prednostima privatnih zdravstvenih ustanova, potencijalu i praktičnoj realnosti korištenja mobilnih aplikacija u zdravstvu, kalendaru naručivanja, te o mogućnostima proširenja kompetencija medicinskih sestara.

Prijava je moguća putem obrasca na: https://futur-z.com/registracija/

Kako bi članovi AmCham-a ostvarili popust od 30%, potrebno je kod prijave navesti kod AMCHAM19

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirati futur-z@bantours.hr

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 85.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se