Nazad na vijesti
Otvorene prijave za HealthComm Forum Awards
10. svibanj 2024.

Otvorene prijave za HealthComm Forum Awards

Osvojite nagrade za izvrsne projekte koji promiču vrijednosti zdravstva usmjerenog na pacijente. Projekte do 10. svibnja mogu prijaviti organizacije iz zdravstvenog sektora, prehrambene i tehnološke kompanije, komunikacijske agencije, start-upovi te strukovna udruženja i udruženja pacijenata

Otvorene su prijave za HealthComm Awards, nagradu koja promiče izvrsnost u zdravstvu. Prijave se do 10. svibnja zaprimaju online, a projekte u šest kategorija mogu prijaviti organizacije iz javnog i privatnog zdravstvenog sektora, prehrambene i tehnološke kompanije, komunikacijske agencije, start-upovi te strukovna udruženja i udruženja pacijenata. Žirijem će presjedati Ivica Belina, predsjednik Koalicije udruga u zdravstvu, a s njim će projekte ocjenjivati Željka Martinović iz Hrvatske udruge za odnose s javnošću, Sani Pogorilić iz Inovativne farmaceutske inicijative, Vesna Štefančić Martić iz Hrvatske liječničke komore, Irena Orlović iz izdavačke kuće HARFA, glavna urednica magazina Doktor u kući Suzana Ciboci Stunja, Ljiljana Vukota iz Udruge žena oboljelih i liječenih od raka SVE za NJU, Tena Niseteo iz Definicije hrane te Nina Išek Međugorac, direktorica konferencije HealthComm Forum.

Cilj nagrada HealthComm Awards je istaknuti i promicati vrijednosti koje su preduvjet modernog i održivog zdravstva kao što su znanstvena i tehnološka dostignuća, inovacije i nova rješenja za probleme, inicijative koje vraćaju povjerenje u znanost i sustav, pristup koji pacijenta stavlja u fokus kad je riječ o prevenciji i liječenju, pomicanje granica u pružanju zdravstvene skrbi, međusobna suradnja za ostvarenje zajedničkih ciljeva te otvorena komunikacija.

Uz nagrađivanje izvrsnosti, o svim gorućim temama i nužnosti novog društvenog ugovora u zdravstvu razgovarat će se 6. i 7. lipnja na Zagrebačkom Velesajmu na regionalnoj konferenciji HealthComm Forum. Konferencija će ponovno okupiti predstavnike javnog i privatnog zdravstvenog sektora, nacionalne i lokalne vlasti, farmaceutske industrije, nevladinih udruga, medija i drugih relevantnih organizacija. Potvrđeni keynote govornici konferencije HealthComm Forum 2024 su dr.sc. Laura Cooley, glavna urednica magazina The Journal of Patient Experience (SAD), dr. Ksenija Kos, glavna neurologinja u bolnici Mercy u St. Louisu (SAD) i Jan Beger, direktor u kompaniji Digital Ecosystem EMEA, GE HealthCare (Njemačka).

Više informacija dostupno je na službenim stranicama konferencije.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se