Nazad na vijesti
Advent u Splitu - AC Hotel by Marriott Split
29. studeni 2023.

Advent u Splitu - AC Hotel by Marriott Split

Otkrijte čaroliju Adventa u Splitu na sasvim novi način, iz najviše zgrade u Hrvatskoj! Doživite atmosferu splitskog Adventa uz naš ekskluzivni paket!

Doživite šarm Splita u adventsko vrijeme, s našom jedinstvenom blagdanskom ponudom, koja će vaš boravak učiniti zaista posebnim. Očarajte se blagdanskom atmosferom iz udobnosti najviše zgrade u Hrvatskoj. Zamislite ispijanje toplih napitaka iz udobnosti našeg elegantnog smještaja, dok uživate u adventskim svjetlima koja obasjavaju grad.

Svaki kupac našeg adventskog paketa dobiva besplatne ulaznice na dane koncerata u sklopu čarobne atmosfere Adventske fjere na Zvončacu.

Oslobodite se stresa uz vrhunsku ponudu masaža u 178 Spa centru, uz 25% popusta. Održite svoju rutinu vježbanja i tijekom boravka, u najvišoj teretani u Hrvatskoj, sa panoramskim pogledom na Split i otoke. Potpuno opuštanje koje zaslužujete u AC Hotel by Marriott Split!

Više informacija i rezervacije možete potražiti na web stranici AC Hotel by Marriott Split.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se