natrag na listu članova

Agroproteinka d.d.

Kategorija Corporate Member Industrija: Poljoprivreda

Agroproteinka d.d. je moderna hrvatska tvrtka i lider u ekološkom zbrinjavanju nusproizvoda životinjskog podrijetla i biorazgradivog otpada.

U tri odvojena pogona zbrinjava nusproizvode životinjskog i biljnog podrijetla i biorazgradivi otpad te otpadna jestiva ulja. Razgradnjom biorazgradivog otpada dobivamo toplinsku i električnu energiju. Postupkom zbrinjavanja nusproizvoda dobivamo nove vrijedne proizvode koji se mogu koristiti kao komponenta za proizvodnju hrane za kućne ljubimce ili kao energenti. Dobivene proizvode prodajemo uglavnom na tržištu Europske Unije. Vizija koju Agroproteinka njeguje dugi niz godina jest briga za zdravlje ljudi, životinja i okoliša. Našu viziju ostvarujemo konkretnim poslovnim akcijama: savjesnim i brzim zbrinjavanjem nastalih nusproizvoda i otpada, postupanjem prema načelima održivosti unutar tvorničkog kruga. Iz tog razloga konstantno ulažemo u nove tehnologije i stručnost naših zaposlenika. Osvještavamo naše zaposlenika, ali i širu zajednicu o važnosti brige za našu okolinu. Našim načinom rada podupiremo koncept kružne ekonomije, a svojim primjerom potičemo i druge da rade isto.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se