natrag na listu članova

AGS Zagreb d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Distribucija i logistika

AGS MOVERS (Međunarodne selidbe i skladištenja) posljednjih 45 godina stvorio je veliku mrežu poslovnica u 96 zemalja, sa 146 ureda, te postao jedna od najvećih tvrtki u međunarodnoj industriji selidbi.

S 23 godina iskustva u Hrvatskoj stekli smo povjerenje svojih klijenata, te postali broj 1 u internacionalnim selidbama na Hrvatskom tržištu (national stats, FINA). Naše sjedište je u Velikoj Gorici, brojimo 16 zaposlenika u uredu i na terenu i godišnje organiziramo preko 500 uvoznih/izvoznih selidbi iz/u Hrvatsku ili druge zemlje. Paleta naših usluga nudi Vam selidbu osobnih stvari, namještaja, umjetnina, muzeja, skladišta, ureda ili poslovnih prostora. Osim selidbi, dostupne su kratkoročne i dugoročne usluge skladišta smještenog u Velikoj Gorici, kao i sve usluge za uspješno izvršenu selidbu. Počašćeni smo biti članom Američke gospodarske komore u Hrvatskoj, te nam je iznimno drago svim članovima M2M programa ponuditi uslugu s najvišim standardom kvalitete, ukoliko je ista potreba.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se