natrag na listu članova

AIRCASH d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Financijske usluge

Aircash je institucija za elektronički novac s odobrenjem izdanim od Hrvatske narodne banke, registrirana pri European Banking Authority, što omogućuje poslovanje u svim zemljama članicama EU.

Naš put i naša prednost je pristup korisnicima kroz rješavanje njihovih problema. Odgovaramo na potrebu kako brzo, jednostavno i povoljno plaćati različite usluge, slati i primati novac uz svega par klikova i koristeći samo jednu aplikaciju. Baziramo svoju ekspanziju na uspješnim poslovnim suradnjama. Ostvarili smo suradnje s vodećim partnerima iz različitih industrija, koji su lideri u svojim segmentima poslovanja. 2021. godine postali smo prva nebankarska institucija u Hrvatskoj koja je stekla status izdavatelja Mastercard kartica, a kao rezultat suradnje nastala je Aircash Mastercard prepaid kartica. Danas imamo više od 500. 000 korisnika u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Njemačkoj i Rumunjskoj. Planiramo daljnje jačanje prisutnosti u EU i šire.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se