natrag na listu članova

Ano d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Financijske usluge

U dvadeset godina prisustva na hrvatskom tržištu za naše smo klijente u osiguranje plasirali više od 2.000.000.000 kuna premije. Brinemo i upravljamo programima osiguranja za neke od najvećih i najuspješnijih domaćih i međunarodnih kompanija, a naš je odnos s klijentima strateški i partnerski.

ANO d.o.o. društvo za brokerske poslove u osiguranju i reosiguranju prisutno je na hrvatskom tržištu od 2000. godine te smo prvo takvo društvo registrirano u Hrvatskoj. Ekskluzivni smo partner međunarodnog AON-a (NYSE: AON), vodećeg svjetskog pružatelja usluga upravljanja rizicima, posredovanja u osiguranju i reosiguranju te savjetovanja o ljudskim resursima. Neposredno ili uz pomoć AON-ovih stručnjaka za pojedina područja u drugim zemljama imamo pristup svim vodećim osigurateljima i reosigurateljima na svjetskome tržištu - što nam omogućava da brzo i efikasno pronađemo rješenja i proizvode koji su teže dobavljivi na lokalnom tržištu osiguranja ili su dobavljivi po izuzetno nepovoljnim uvjetima.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se