natrag na listu članova

AstraZeneca d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Zdravstvo

AstraZeneca (LSE/STO/NYSE: AZN) je globalna inovativna biofarmaceutska tvrtka vođena načelom širenja granica znanosti s fokusom na otkriće, razvoj i komercijalizaciju lijekova na recept za liječenje nekih od najtežih bolesti današnjice.

Usredotočeni smo na tri glavna terapijska područja - onkologiju, kardiovaskularne, bubrežne i metaboličke bolesti (CVRM) te respiratorne bolesti i imunologiju, a također smo selektivno aktivni u neuroznanosti i u području infektivnih bolesti. Kompanija je osnovana 1999. godine spajanjem švedske kompanije Astra AB i britanske Zeneca grupe. Sa sjedištem u Cambridgeu u Velikoj Britaniji, AstraZeneca je prisutna u preko 100 zemalja, a naši lijekovi pomažu milijunima bolesnika diljem svijeta. Za više informacija posjetite www.astrazeneca.com i pratite nas na Twitter-u @AstraZeneca.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se