natrag na listu članova

Auto Hrvatska d.d.

Kategorija Corporate Member Industrija: Automobilska industrija

Poslovna grupa Auto Hrvatska utemeljena je 1952. godine u Zagrebu te već 70 godina omogućuje mnogim vozačima da sjednu za volan vlastitog vozila.

Uz vozače, kvalitetu i stručnost prepoznali su i mnogobrojni poslovni partneri s kojima je ostvarena dugogodišnja suradnja. Danas Auto Hrvatska kroz 12 povezanih članica posluje u četiri zemlje - Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, te Sjevernoj Makedoniji na ukupno 26 lokacija. Poslovna grupa na svim lokacijama, znanjem i iskustvom zaposlenika, veličinom i opremljenošću specijalnim alatima te bogatom ponudom poznatih svjetskih marki osobnih i gospodarskih vozila i prateće opreme osigurava sigurnost i kvalitetan izbor svim korisnicima. Upravo to, financijska stabilnost i tržišni rezultati čine Auto Hrvatsku jednom od najbolje organiziranih i opremljenih prodajno-servisnih mreža.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se