Nazad na vijesti
Auto@2030 - Adria
31. svibanj 2021.

Auto@2030 - Adria

Auto@2030 - Adria, najveća regionalna stručna konvencija automobilističke industrije u 2021. održava se 17. lipnja u Zagrebu (City Plaza + ZOOM). Prvih deset prijavljenih AmCham članova za online dio konvencije može dobiti ulaznicu bez naknade.

Swiss School for Business and Management (SSBM) iz Ženeve organizira 17. lipnja u Zagrebu najveću regionalnu stručnu konvenciju automobilističke industrije u 2021 godini. Konvencija Auto@2030 - Adria će govoriti o megatrendovima koji će utjecati na automobilsku industriju u godinama koje dolaze i zamišljena je kao platforma znanja vodećih europskih i regionalnih govornika. Najvažnije teme konvencije su: električna vozila, digitalizacija auto industrije i mobilnost. Konvencija će ugostiti brojne automobilske uvoznike i trgovce, banke, leasing i rent a car kompanije, osiguravajuća društva te novinare iz Hrvatske i regije.

Damir Gavran iz Hyundai Motors Europe i idejni začetnik konvencije u suradnji s SSBM-om naglasio je: "Raduje me ponovni dolazak u Zagreb i mogućnost razmjene iskustava s kolegama svih auto marki. Automobilistička industrija će se dolaskom električnih vozila i digitalizacijom u sljedećih nekoliko godina promijeniti više nego u zadnjih stotinu. Sretni smo da ćemo na konvenciji moći razgovarati s nositeljima promjena digitalne revolucije, kao što je naš dragi gost dr. Christian Richter, globalno prvi čovjek Googlea u auto industriji".

U skladu s epidemiološkim mjerama očekuje se da će dio govornika i uzvanika biti prisutan u dvorani zagrebačke City Plaze, dok će veći dio pratiti program virtualno. Uz dr. Richtera, Google globalnog direktora za auto industriju na konvenciji će govoriti međunarodni govornici i panelisti: Rui Ferreira, suvlasnik i direktor britanskog start-upa za mobilnost on.to; Nick White i Patrick Fuller, direktori najveće europske platforme za digitalnu analitiku Sophus3; Sepi Arani, direktor online platforme prodaje Carwow, Mario Žiže, predsjednik uprave Addiko Bank; Robert Vučković član uprave Croatia osiguranja; Tomislav Miletić, generalni direktor Peugeot, Citroën, DS Automobiles Hrvatska-Emil Frey; Ivo Ivančević, direktor Porsche Croatia, te mnogi drugi.

"Jako smo sretni da će se održati jedan ovakav automobilistički događaj na kojem ćemo moći razgovarati o budućnosti automobilske industrije u Hrvatskoj i regiji, ali i čuti najbolje svjetske prakse od vrhunskih stranih stručnjaka", zaključio je Tomislav Miletić.

Više informacija potražite na webstranici SSBM-a: www.ssbm.ch/auto2030.

Registracije na: https://www.ssbm.ch/register-for-auto2030/

Popust od 20% na cijenu karata za članove AmCham-a može se ostvariti slanjem upita sa službene email adrese članova, na email adresu Auto2030@ssbm.ch

Samo za AmCham članove - prvih deset prijavljenih za online dio konvencije može dobiti ulaznicu bez naknade.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se