natrag na listu članova

Berlitz - Jezični centar VOX MUNDI d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Obrazovanje

Berlitz korporacija je jedna od najvećih kompanija svijeta koja se bavi jezičnim i poslovnim obrazovanjem sa sjedištem u Princetonu, USA.

Više od 140 godina, Berlitz pomaže pojedincima, tvrtkama, vladama i organizacijama da razviju jezične vještine, međukulturno razumijevanje i samopouzdanje koje im je potrebno za uspjeh. U našem Berlitz centru u Zagrebu i u preko 500 centara diljem svijeta osigurava se profesionalni pristup i ciljani, brz rezultat. Vjerujemo da su jezici ključ za otvaranje svijeta, koji nam dozvoljavaju da se spojimo i stvarno razumijemo jedne druge. Berlitz-ova čuvena metoda potpunog uranjanja u jezik znači komunikaciju na željenom jeziku od prvog dana, a prilagođava se potrebama i rokovima klijenta i sadržajno u poslovnim i društvenim situacijama. Učiti se može individualno ili u grupi, na našoj ili lokaciji klijenta ili online, a može se odabrati i neku od naših nagrađivanih aplikacija za samostalno učenje.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se