Nazad na vijesti
Besplatan online Tiko Pro Poduzetnički doručak 2023!
16. veljača 2023.

Besplatan online Tiko Pro Poduzetnički doručak 2023!

Tiko Pro vas poziva na besplatan online događaj koji će se održati 16.2.2023. u 10:00 sati, gdje će vam predstaviti najnovije informacije iz svijeta bespovratnih sredstava.

S obzirom da su mnogi poduzetnici izrazili želju da sudjeluju na Tiko Pro „Poduzetničkom doručku - Gdje se skrivaju bespovratna sredstva?“, ali zbog udaljenosti ili drugih razloga nisu u mogućnosti, promijenjen je koncept događaja kako bi svima bio dostupan.

Na događaju će se pridružiti gđa. Spomenka Đurić, državna tajnica u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije koja će iz prve ruke predstaviti novi Višegodišnji financijski okvir (VFO) te prilike za poduzetnike.

Dotaknuti ćemo se najaktualnijih pojmova digitalne i zelene tranzicije o čemu će vam više reći gosti predavači iz Siemensa d.d. i HEP-ESCO d.o.o.

Uspješnu priču o pridobivanju bespovratnih sredstava za istraživanje i razvoj će prezentirati Naklada Slap d.o.o.

Tiko Pro konzultanti predstaviti će vam aktualne natječaje, važne odrednice prilikom prijave na natječaj te elemente procesa provedbe i javne nabave.

MJESTO I VRIJEME: 16.2.2023. s početkom u 10h / Online

CIJENA: besplatno

PRIJAVA OVDJE!

Program možete pogledati ovdje: https://event.tiko-pro.hr/tiko-propoduzetnicki-dorucak-2023-gdje-se-skrivaju-bespovratna-sredstva

Za više informacija se obratite Tiko Pro na: info@tiko-pro.hr

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se